+420 602 325 829 / info@nicoletcz.cz

Nicolet iS5N

FT-IR spektrometr Nicolet iS5

Nicolet iS5N

Nicolet iS5N je malý, snadno obsluhovatelný, spolehlivý a na údržbu nenáročný FT-NIR spektrometr, který zpřístupňuje spektroskopii v blízké infračervené oblasti všem uživatelům, nejen spektroskopickým odborníkům.

FT-NIR spektrometr Nicolet iS5N

Vysoká spolehlivost základní koncepce jednotlivých součástí přístroje zásadně omezuje náklady na provoz a byla již ověřena mnoha uživateli obdobného modelu spektrometru iS5 pro střední infračervenou oblast.

NIR spektrometr s Fourierovskou transformací Nicolet iS5N

Stejně jako mnohokrát praxí ověřený model spektrometru iS5 pro střední infračervenou oblast, byl FT-NIR spektrometr iS5N vyvinut tak, aby bezchybně fungoval i v náročných podmínkách – provozech, skladech, studentských laboratořích apod. Praxí prověřená optika je umístěna v robustním krytu z hořčíkové slitiny. Pečlivě zatěsněná vysušovaná optika je dobře chráněná proti prachu, zvýšené vlhkosti a agresivním chemikáliím. Interní senzory varují před nadměrnou vnitřní teplotou nebo vlhkostí. Modulátor a ostatní optika jsou dobře izolovány od vnějších vibrací, elektromagnetického rušení a dokonce snáší i určitý náklon přístroje.

Přenosnost: Jeho hmotnost je pouze 10 kg, jeho půdorys je přibližně stejný jako u notebooku. Může být proto snadno přenášen mezi laboratořemi, učebnami, sklady apod. K dispozici je i možnost vybavení spektrometru transportním kufrem.

Více informací zde.
Brožura ke stažení zde.

Příklady aplikací:

Modulární systémy Sol jsou vhodné k OEM aplikacím pro monitorování procesů, NIR spektroskopii, kontrolu kvality, on-line analyzátory nebo identifikace materiálů.

Sledujte nás

Nicolet CZ © 2021 - Všechna práva vyhrazena

Poptávka produktu

Ozveme se vám co nejdříve.